sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Viimeinen paketti SRPYltä

Maanantaina tuli viimeinen paketti SRPYltäni, joksi paljastui Tarja. Kiitos Tarja ihanista paketeistasi. Niitä oli ilo odottaa ja kaikki lähettämäsi on ollut minulle todella mieluisia.

Tässä kuvaa viimeisestä paketistani:

Eli lankoja, sitten silitettäviä strassi"koruja" sekä kimaltelevaa valkeaa aida-kangasta. Lisäksi tuli pieni kirjonta, joka on hyvin jouluinen ja sopii aikaan.
Marraskuussahan sain postia kahteen otteeseen ja kuvat löytyvät täältä. Lokakuun postista täällä ja täällä. Ja syyskuun paketista täällä. Iso kiitos sinulle Tarja! (p.s. laittaisitko minulle sähköpostitse osoitteesi, se oli viimeisessä kirjekuoressa, mutta tuo kuori ehti roskiin, ennen kuin ehdin ottaa osoitteen talteen.

Itse lähettelin posti Mialle, joka toimi myös vaihdon emona. En ole häneltä saanut kuittausta onko viimeisin pakettini mennyt perille, mutta luotan siihen, että se on perillä.

Syyskuussa lähetin Mialle seuraavan näköistä pakettia:
Lokakuussa paketissa oli seuraavat:


Ja marraskuussa:

Vaihto oli ihana ja oli mukava pitkästä aikaa osallistua siihen. Kiitos myös Mialle vaihdon emona toimimisesta.

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Hei Tiina,

kiitos, paketti on tullut perille! Anteeksi saamattomuuteni viesteihin, on ollut melko paljon elämässä kaikenlaista...

Olet ollut ihana ja huomioiva srpy! On ollut ilo olla tässä kierroksessa mukana :)

Oikein hyvää joulunalusaikaa sinulle!

Tuula kirjoitti...

Ihania paketteja olet lähettänyt ja saannut! Itse en tänä vuonna lähtenyt mukaan SRPY kierrokselle ja näin jälkikäteen ajateltuna ihan viisasti tehty. Nähdäänkö alkuvuodesta, voisimme suunnata Volvon keulan joku lauantai siihen suuntaan. Nyt on niin pimeää ja ikävää, mutta sitten uuden vuoden jälkeen joskus! Ihanaa viikkoa sinulle ja terkkuja tytöille ja puolisolle!
PS. Karkkikaupassa on lasten puuhamaa, kiinnostaisikohan S-neitiä?