torstai 26. helmikuuta 2009

Torstain toivot

Otsikkonikkari on lomalla. Minä vielä tämän viikon töissä. Sitten koittaa hiihtoloma! Ihanaa!

Kyselin Novitan Malibun perään ja sitä vielä jostain löytyy, mutta ei valitettavasti sitä väriä, jota olisin halunnut. Kiitos Marille, kun juoksit pitkin kaupunkia etsimässä lankaa. :-) Niin ja tarkistin prismasta sen lehden, jossa oli Malibulle ohjeita... Se oli viime kesän lehti...

Lupailin niitä valmistuneita myös kuvien muodossa. Tässäpä taas laatuotoksiani.


Tämä bolero on Novitan kevät 2007 lehdestä. Lankana malibu ja lähes kaikki langat meni, mitä olen aikoinaan ostanut. Noin 50 g jäi jäljelle. Tämän työn olen aloittanut aikoja sitten. Nyt sain valmiiksi. Todella ihana, tykkään tästä kovin paljon.

Tässä vielä vähän lähikuvaa. Nuo kuvat ovat todella surkeita. MUTTA nyt olen huomannut, ettei se välttämättä ihan kokonaan ole kuvaajasta kiinni, vaan (myös) tuo meidän kamera on SURKEA!

On täällä tehty myös tiskirättejä. Novitan bambusta.Ja tarkkaavaisimmat varmaan muistavat, että joku oli ostanut ponchoon vähän liikaa lankaa. Ne ylimääräiset piti saada tuhottua. Aikaan sain siis tämän. Malli Novita syksy 2007 lehdestä. Lähes kaikki ylimääräinen wool -lanka hukkui tähän.


Eli tuollainen kaulurin ja ponchon välimaastossa oleva kummastus. Onkohan tälle nimeä olemassa?

Tässähän sitä olikin jo yhdeksi kerraksi. Oikein mukavaa loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania neuleita! :) Enkä minä nyt todellakaan "juossut ympäri kaupunkia": Halpa-Halli on tuossa 100 m päässä, ja käyn siellä aina ruokaostoksilla, Tokmanni on noin kilometrin päässä, ja sinne menin ihan pyörällä, ja oli muutakin asiaa kuin vain ne langat. :)

Mari kirjoitti...

Moi taas! Ne boleron ja topin värit olin kyllä laittanutkin siihen postaukseeni, ei bolerossa beige (676) ja topissa beigen lisäksi vihreä (358).

Anonyymi kirjoitti...

kiitos. Taas olen sitten vain oikolukenut tekstisi ja kiinnittänyt huomioni niihin ihaniin teoksiisi :-)

-tiina

Minna kirjoitti...

kivat värit=)
Sinulle on blogissani jotain=)

Seijasisko kirjoitti...

Sieviä neuleita..varsinkin tosta ruskeasta bolerosta tykkään.<3

MysteryKnitter kirjoitti...

Tyrmäävän upeaa!