tiistai 27. tammikuuta 2009

Välipalatöitä

Pikkuhiljaa olen taas alkanut harrastaa käsitöitä. Tuntuu mukavalta, mutta vielä pitää vähän rajoittaa tekemistä, jottei käsi rasitu liikaa. Mutta kyllä nyt mennään parempaan suuntaan.

Viime viikonloppuna meidän piti mennä Ouluun kylästelemään ja olihan minulla tarkoitus osallistua OUPSin ristipistotapaamiseenkin. Vaan sitten tuli sellaisia esteitä, että vierailu oli pakko perua. Harmitti vietävästi! Mutta toivottavasti kevään aikana pääsen käymään mukana.

Tällaisen työn valmistin tuliaiseksi serkulleni, jäi sitten odottamaan seuraavaa vierailuani.


Tämä malli on Cross Stichers -lehdestä. Vielä pitää kehykset keksiä työlle. Malli on nätti ja nopea tekoinen.

Sitten innostuin myös blogien luvun jälkeen tekemään näitä:

Eli tiskirättejä. Ohjeen löysin Ullaneuleesta. Lankana käytin ennen joulua Möhönasulta arpajaislahjaksi saamani Bambu-lankaa. Rätit ovat erittäin käyttökelpoisia. Kudoin kaksi kerää bambua ja aikaan sain neljä rättiä.

Muusta harrastuksesta täytyy kyllä mainita hiihto. Olen nyt muutaman kerran käynyt hiihtämässä moneen moneen vuoteen ja kyllä tuntuu mukavalta!

Nyt nukkumaan!

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kiva taulu=) ja kohta varmaan minunkin jo pitää kokeilla noita tiskirättejä;)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, nuo tiskirätit ovat kyllä parempia kuin kaupasta ostetut.

tiina

MysteryKnitter kirjoitti...

Käytitkö Salomonin solmuja? Vai miksi niitä nyt kutsutaankaan. Siltä se ainakin näyttää. Voi tietty olla, että näen väärin. Ei olisi ensimmäinen kerta minun tapauksessani. Mutta hienoja ovat tiskirätit ja kirjontatyösikin. Ei sujuisi minulta ollenkaan tuo.

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole salomonin solmuja, ihan neuloen tein ne :)

Tiina