sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Kiitos!


Jälleen (!) minulla oli onnea arvonnassa, sillä voitin Möhönasun blogiarvonnassa. Paketti tuli alkuviikosta ja sisälsi ylläolevan näköisiä ihanuuksia.

Enkelin ajattelin säästää joulukuuseen, perhoseen etsin magneetin ja jääkaapin oveen, kuten tuo kaunis magneetti joka oli myös mukana paketissa. Virkatuille kukille ja napeille varmasti myös löytyy käyttöä, vielä en tiedä mitä.

Lankaa oli myös mukana. Bambino on vanha tuttu ja kuinka hauska sattuma, olen tuosta langasta ja nimenomaan tuosta värissä tekemässä itselleni jälleen ponchoa samalla mallilla, jolla olen jo yhden tehnyt. Tosin tuo poncho kuten muutkin käsityöt ovat jäissä toistaiseksi.

Bambua olen kaupassa hiplannut, mutta en ole siitä vielä mitään tehnyt. Nyt on mahdollisuus sitten sitäkin kokeilla. Täytyy ottaa ja selailla noita Novitan lehtiä ja katsoa josko joku malli kolahtaa kohdalleen.

Kiitos Möhönasu! Pakettisi ilahdutti mieltäni tosi paljon!

Pistetäänpäs tähän nyt kuva sitten tuosta ponchon tekeleestäkin, kun tuli tuossa mainostettua.


Olkapää paranee pikkuhiljaa. Tällä viikolla mietin, että alkaisin kokeilla käsitöiden tekoa. Seuraavana yönä alkoi olkapää oikutella ja on nyt kiusannut minua. Täytynee alkaa tilaamaan lääkäriin aikaa. Eli ei kärsi vielä edes ajatella käsitöitä.

7 kommenttia:

Sulotar kirjoitti...

Ensi kertaa vierailulla. Toivottavasti kätesi paranee pian. Minullakin operoitiin olkapää vuosi sitten ja nyt on hyvä käsityökäsi ;o)

Tiina kirjoitti...

Kiitos vierailustasi! Eiköhän tästäkin kädestä tule vielä hyvä!

Kaisuliina kirjoitti...

Pikaista paranemista ja rauhaisaa joulua!

Askartelutapaamista sitten ensi vuoden puolella, vai mitä?

Sari kirjoitti...

Hyvää joulua!

Virpi kirjoitti...

Oikein hyvää joulua ja onnea tulevalle vuodelle!

Mari kirjoitti...

Hyvää joulun aikaa sinulle!

MysteryKnitter kirjoitti...

Voimia sen olkapään kanssa! Kyllä se vielä tulee entiselleen.