tiistai 29. syyskuuta 2009

Enkeli

Tässä syksyn aikana olen tehnyt ristipistotyötä ja nyt vihdoin olen sen saanut valmiiksi.

Un ange passe, Tralala Collection

Ja tietysti siellä on virhekin mukana...Tuo enkelin pään yläpuolella oleva kiehkura olisi pitänyt tehdä valkealla, minä tein sen harmaalla. Mutta hyvältä tuo näyttää vaikka väri on väärä.

Esikoinen otti kuvan, ja ei sitten huomannut suoristaa kangasta, joten näyttää siltä, että tuo on vino. No, kyllä se on suorassa kaikesta huolimatta. Vielä pitää miettiä miten tuon viimeistelee, todennäköisesti kehykset ja lasi.

perjantai 11. syyskuuta 2009

Postia tullut (ja päivitystä sunnuntaina)

Voi kiitos sinulle SRPYni.

Eilen tuli ihanaa postia. Laitan kuvaa heti kun tästä vähän piristyn, eli kuvat tulee nyt. Olen ollut kunnon flunssassa :( ja en vieläkään ole ihan normaalivireessä, pientä kuumetta on ollut vielä tänään sunnuntainakin.

Kuori sisälsi ihanan syksyaiheisen ja -värisen pistellyn lasinalustan, suklaata (nam) ja teetä eri makuisina. Sekä dmc:n lankoja 15 kpl. Ja tietysti syksyaiheisen kortin viesteineen. Tiedoksesi Ystäväni, että lankalistani oli ajan tasalla eikä minulla tosiaankaan ollut noita värejä.

KIITOS kaunis sinulle! Postisi piristi päivääni ihanasti, viikko on nyt mennyt ihan sängyn pohjalla, mitään en ole saanut tehtyä. Ainoastaan lepoa.


Eli tässä kuva kaikesta postista (paitsi, että suklaa on jo ehtinyt sivupöydälle avattuna). SRPYni kehoitti minua keittämään teetä, asettamaan mukin lasinalustalle ja nauttimaan palan suklaata. Ensimmäisen kupillisen keitin mustaherukasta ja oli todella hyvää.

Tässä vielä kuva tuosta lasinalusesta, joka on siis aivan ihana! Olen sitä viikonlopun aikana moneen kertaan ihastellut. Jälleen kerran kuva ei tee oikeutta tuolle työlle, kangas on kullalle kimaltavaa. Kertoisitko hyvä SRPYni mikä tuo kangas on, jotta osaisin sitä itsellenikin hankkia. Muutenkin tuo lasinalunen on todella hyvä idea, taidan pistää korvan taa muistiin. Tuohan on kiva viedä vaikka tuliasiksi kun kylään menee.